Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
lakóövezeti telek
Vételár:
105 M Ft
Telekterület:
1 069 m²
Villany:
telken belül
Víz:
telken belül
Gáz:
telken belül
Csatorna:
telken belül
Kilátás:
panorámás
Cím:
Budapest, 12. kerület, (Istenhegy)
 

Megjegyzés:

TELEK HELYSZÍNE:
Buda egyik legzöldebb, legbarátságosabb részén, Istenhegyen, remek infrastruktúrával rendelkező, biztonságos környéken található az ingatlan. Ezen a vidéken Buda visszafogott csendes eleganciája érvényesül. Fél órán belül, elérhetjük a Széll Kálmán teret, vagy a MOM Bevásárlóközpontot, de a Hegyvidék Központ is segítségünkre lehet a bevásárlásoknál, kikapcsolódásnál. A környék kiváló séta- és kirándulási lehetőségeket is kínál. A 212-es, 21-es, 21A megjelölésű autóbusz megállója ötpercnyi sétára található, kényelmes lehetőséget kínálva a közlekedésre, de igénybe vehetjük a szintén jól megközelíthető fogaskerekűt is. Éjszaka is kényelmesen hazatérhetünk a 990-es autóbusszal. A közelben több neves iskola, és óvoda, kisebb és nagyobb élelmiszerüzletek, gyógyszertár, virágos, cukrászdaállnak rendelkezésünkre. Aki közel szeretne lenni Buda főbb pontjaihoz, de mégis élvezni szeretné a természet adta nyugalmat, friss levegőt, azok számára páratlan lehetőség.

TELEK JELLEMZŐI:
Az L6/A-XII/Sz1 övezeti besorolású, intim, csendes telek egy zsákutca végén található, mely ÉK-i lejtésű és panorámás a városra. A környéken, hasonló adottságokkal rendelkező telek már nincsen. Jelenleg egy bontandó épület áll rajta. Egyetlen hátránya a teleknek, hogy közel halad el a fogaskerekű. Az építési övezetekben minden teljes 500 m2 telekterület után 1 önálló rendeltetési egység, de épületenként összesen legfeljebb 4 hozható létre.

KÖZMŰVEK:
- víz: telken belül
- villany: telken belül
- gáz: telken belül
- csatorna: telken belül

ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló beépítésű, nagy telkes lakóterület
Övezeti besorolás: L6/A-XII/Sz1
- Beépítési mérték: 10%
- Szintterületi mutató: 0,25
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m
- Terepszint alatti beépítettség: 30%
- Zöldterületi mutató: 80%

TELEK MÉRETE:
Teljes méret: 1069 nm

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján családi ház, vagy ikerház építésére alkalmas.

Irányár: 105 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Eszközök:

Képek:

▴ Vissza az oldal tetejére