Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
93 M Ft
Alapterület:
132 m²
Ingatlan állapota:
közepes állapotú
Szobák száma:
3 + 1 fél
Épület szintjei:
6
Fűtés:
gáz (cirkó)
Lift:
van
Kilátás:
utcai
Cím:
Budapest, 2. kerület, (Országút)
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Belmagasság:
3 m vagy magasabb
 

Megjegyzés:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben a Margit- híd budai hídfőjéhez közel található, így a közeli 4-6-os fonódó villamossal akár a budai, akár a pesti oldal könnyel elérhető. A Széll Kálmán tér és a Nyugati tér is kb. 6-7 perc távolság tömegközlekedéssel. Bevásárlás szempontjából, a kisebb üzletek mellett a Mammut bevásárlóközpont és a Fény utcai piac nyújt remek lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház az 1920-as években épült. Az épület kívül – belül tatarozott. Az épület külső tatarozása 2015-ben történt, a belső lépcsőházé pedig 8 éve. Ezzel egy időben cserélték ki a gázvezetékeket, illetve új külön elzárható 4-lakást összefogó víz, gáz strangokat szereltek fel.
A ház szép állapotú. A társasház műszakilag is jól karbantartott belső udvara örökzöldekkel, növényekkel beültetett hangulatos udvar. Lakóközössége összetartó. A társasház közös képviselője a házban lakik, így bármilyen felmerülő javítási, esztétikai munka gyorsan megvalósításra, orvoslásra kerül.
A liftes épület 6 emeletes.
A lakóközösség jó, az társasháznak van megtakarított pénze.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 1. emeleti közepes állapotú lakás tulajdoni lap szerint 116 nm-es, de a valóságban 132 nm-es. A nyitott körfolyosóra, a tulajdonosok által felszerelt biztonsági ajtón keresztül léphetünk be, így a lakás bejárati ajtaját már kettő biztonsági kapu is védi. A lakásban 2005-ben hideg burkolat- és villanyvezetékek cseréje megtörtént. 8 éve vízórát szereltek fel, amelynek ismételt cseréje 7 hónapja történt. Az ablakok 2 rétegű műanyag, teljes hang és hőszigetelő ablakok, amelyek szintén a közelmúltban lettek kicserélve. A beltéri ajtók viszont az eredetiek, amelyek újracsiszolva, újralakkozva a lakás különös hangulatos elemei lehetnek. A lakásba belépve tágas előszoba fogad, innen nyílik balra egy nagyméretű szoba, jobbra egy másik szoba, mellette egy tároló, wc, fürdő. Mindhárom helyiség ablakos. A konyha szintén ablakos, ablaka a körfolyosóra néz. A Nappalit dupla szárnyú ajtó választja el egy újabb szobától. Mindkét nagy szoba ablakai utcafrontosak.
A lakásban a fűtés gázcirkó rendszerű. A lakás összességében lakható, de közepes/jó állapotú, és esztétikai felújításra szorul.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 132 nm
- nappali: 30 nm
- szoba: 26.5
- fürdő: 5,6 nm
- Wc: 2 nm
- tároló: 2.5 nm
- szoba: 10 nm
- szoba: 22.7 nm
- konyha:16 nm
- előszoba és közlekedő: 17 nm

Belmagasság: 3,2 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 17.000 Ft, mely a felújítási alapot, a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást foglalja magában.

PARKOLÁS:
Az utcán az itt lakóknak 1 szgk, részére önkormányzati parkoló matrica minimális díjon elérhető.

Irányár: 93 M Ft

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanuk közül!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére