Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
egyéb iroda
Vételár:
69 M Ft
Alapterület:
120 m²
Emelet:
földszint
Épület szintjei:
2
Parkolóhely ára:
4 000 000 Ft
Cím:
Budapest, 2. kerület, (Vérhalom), Gárdonyi Géza út
 

Megjegyzés:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületének impozáns részén, a Gárdonyi Géza úton, nagykövetségek szomszédságában épült az ingatlan. A környéken kisebb élelmiszer üzletek, kávézók, óvodák, iskola találhatók, valamint a Rózsadomb Center, ahol az ügyintézés és a napi étkezés könnyen megszervezhető. Autóval néhány perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, illetve a közelben közlekedik a 11-es, a 111-es, a 91-es és a 291-es busz, így tömegközlekedéssel hamar a belső kerületekbe juthatunk.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A kétezres évek közepén épült kétszintes épület újszerű állapotban van. Alsó szintjén helyezkedik el az iroda, az emeleten pedig lakás található. A saját kertrész szépen parkosított; bokrokkal beültetett és térkövezett.

IRODA JELLEMZŐI:
A 120 nm-es kertkapcsolatos iroda (a mellékelt alaprajz bal oldali helyiségei) jelenleg szerkezetkész állapotú. Az iroda mellett közvetlenül egy 130 nm-es irodarész is eladó. Együttesen is megvásárolható a teljes, 250 nm-es terület 149 MFt-ért.
A falak elő vannak festve, a vizes blokkok előkészítve. A fűtést központi kazán működteti egyedi mérővel és radiátorokkal. A műanyag nyílászárók dupla üvegezéssel lettek beépítve, az aljzat pedig elő van készítve a burkolásra.
A belső terek kialakításakor, világos, jó hangulatú és elosztású iroda megvalósítása volt a koncepció, amit sikerült is maradéktalanul megoldani. Nagyon jó cégközpont alakítható ki belőle, hiszen sok funkcióra alakították ki, egyedi módon tagolt helyiségekkel; az irodák és tárgyalók mellett konyhával és étkezővel, több mosdóval, tárolókkal és raktárhelyiségekkel.

IRODA MÉRETEI:
Teljes méret: 120 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést cirkó kazán biztosítja. Jelenleg ideiglenes elektromos hálózat van kialakítva.

PARKOLÁS:
Garázs 1 autó számára 4 MFt-ért vásárolható, de a ház előtti közterületen ingyenesen, kényelmes lehetőség nyílik a parkolásra.


Irányár: 69 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére