Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
beépített
Típus:
családi ház
Vételár:
29.99 M Ft
Alapterület:
110 m²
Telekterület:
728 m²
Ingatlan állapota:
közepes állapotú
Szobák száma:
3
Épület szintjei:
3
Fűtés:
gázkazán, egyéb
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Pest megye, Csobánka (Villaövezet), Diófa utca
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Légkondicionáló:
nincs
 

Megjegyzés:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapesttől 25km-re található Csobánka, ami mind autóval, mind tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető.Itt pár fokkal mindig alacsonyabb a hőmérséklet, mint a környező településeken, ennek köszönhető különleges szub-alpin klíma jellemzi, ami a légzőszervi betegségben szenvedőknek gyógyírt jelenthet. Wettenstein József, a tüdővész elleni szérum feltalálója tüdőszanatóriumot létesített itt. Csendes, békés, hegyekkel körülvett jó lakóközösségű falu, remek infrastruktúrával. Viszonylag egyszerűen elintézhetőek a napi bevásárlások, de Budapestre eljutni sem nagy feladat. A falu főútjától pár száz méterre található kis utcából közelíthetjük meg az ingatlant.

KERT JELLEMZŐI:
A házat körülvevő, panorámás zöld kert, több, a tulajdonos által ültetett gyümölcsfával rendelkezik. Itt kapott helyet a garázs is. Biztonságos játszóhelye lehet gyerekeknek, de akár bográcsparti is szervezhető ide. Maga a kert, intim terület,ezért akár medence építése is elképzelhető. A telek magasabb pontjairól a Pilisi erdők páratlan panorámáját élvezheti a nézelődő.

HÁZ JELLEMZŐI:
A 110 nm-es ház három szinttel rendelkezik, remekül elszeparálva a közös tereket a kisebb hálószobáktól. A tulajdonos építész és saját magának tervezte építette nagy figyelemmel és minden apró részletet átgondolva. Természetesen lakható állapotban van, de a mai kor stílusát, divatját figyelembe véve egy esztétikai felújításra mindenképpen szükség van. Ritkaság, hogy a ház összes dokumentációja rendelkezésre áll, tehát az átalakításban ez nagy segítségére lehet a felújítónak. Több kisebb terasz, egy üvegezett veranda lehet a beszélgetős kávézások helyszíne. Mind a négy égtáj felé vannak ablakai, így könnyen átszellőztethető. Jelenleg a család nyaralójaként funkcionál, de akár kényelmes otthonként is megállhatja a helyét.

MÉRETEK:
Telek mérete: 728nm
Garázs: 24nm


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház fűtését gáz kazán látja el.


PARKOLÁS:
A házhoz tartozik egy kisebb garázs és a felszínen 2 autó számára van hely kényelmesen parkolni.

Irányár: 29,9 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére