Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
nem tetőtéri
Típus:
csúszózsalus lakás
Vételár:
38 M Ft
Alapterület:
57 m²
Erkély:
3 m²
Ingatlan állapota:
közepes állapotú
Szobák száma:
3
Emelet:
3
Épület szintjei:
4
Fűtés:
házközponti egyedi méréssel
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
utcai
Cím:
Budapest, 3. kerület, (Óbuda-Óváros), Kenyeres utca 41
Akadálymentesített:
nem
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Belmagasság:
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás:
délkelet
Légkondicionáló:
nincs
Kertkapcsolatos:
nem
 

Megjegyzés:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Óbuda Óváros városrészben helyezkedik el az ingatlan, ami a III. kerület egyik legkedveltebb része. A tömegközlekedési adottságai kivételesen jók, hiszen a fonódó villamos kettő perc sétatávolságra van, amivel egészen Lágymányosig utazhatunk átszállás nélkül, érintve a legnagyobb budai közlekedési csomópontot, a Széll Kálmán teret. Több kisebb nagyobb bevásárlási lehetőség van a közelben, Stop Shop, Euro Center, illetve kisebb -nagyobb közértek. Több kitűnő étterem, kávázó, cukrászda érhető el percek alatt. Kisgyerekes családoknak ovi, bölcs,illetve iskola is található a közelben.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1980-as években, csúsztatott zsalus technológiával épült ház remek, vegyes korosztályú lakóközösséggel rendelkezik. A ház gazdálkodása nem hagy maga után kívánnivalót, hiszen pár évvel ezelőtt egyedi mérők kerültek felszerelésre a radiátorokra, illetve tavaly külső szigetelést is kapott a ház.Az zöld udvarban biztonságos játszóteret alakítottak ki a lakók, illetve autóbeálló bérlésére is nyílik lehetőség.
A lépcsőház, a függőfolyosó rendezett,tiszta, kulturált.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a szint utolsó lakása így semmilyen elmászkálás nincs az ablakok előtt, illetve a család dohányzó tagjainak is megoldás lehet a folyosóra kihelyezett asztal is. A jelenlegi elosztás sem élhetetlen, de aki a nagyobb tereket, illetve a csendes hálót kedveli, annak jó ötlet lehet az átalakítási javaslat. Napfényes, kellemes hangulatú, de mindenképpen esztétikai felújítást igénylő. A jelenlegi elrendezés mellett sikerült kialakítani gardróbot, kisebb kamrát is, illetve a tulajdonosok klímával tették elviselhetőbbé a nyári forróságot. Mivel az ingatlannak két irányból is vannak ablakai így könnyen átszellőztethető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 57 nm + 3nm erkély
Szoba: 20nm
Szoba: 14nm
Félszoba: 8nm
Fürdő: 4nm
Konyha
Wc
Közlekedő

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet, a ház központi kazánja biztosítja, egyedi mérőkkel ellátva, tehát a lakók a saját fogyasztásuk költségeit A fogyasztások mérőórák alapján kerülnek elszámolásra.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 12.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.


PARKOLÁS:
A ház zöld udvarában autóbeálló bérelhető.

Irányár: 38 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére